مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 اردیبهشت 1399 ساعت 04:352020-05-09پزشكي

با این شرایط فعلا اُمیدی به پایان کرونا نیست


مدیرگروه کنترل بیماری های مرکز بهداشت استان کرمانشاه با انتقاد از افزایش ترددهای غیرضروری در سطح جامعه، گفت: با این شرایط فعلا امیدی به پایان کرونا در کشور نیست.

- ایسنا/کرمانشاه مدیرگروه کنترل بیماری های مرکز بهداشت استان کرمانشاه با انتقاد از افزایش ترددهای غیرضروری در سطح جامعه، گفت: با این شرایط فعلا امیدی به پایان کرونا در کشور نیست.

دکتر سارا شاه آبادی در گفت و گو با ایسنا، با انتقاد از رفتار مردم، گفت: متاسفانه مردم با گذشت زمان بی خیال ویروس کرونا شده اند و عملا مثل روزهای عادی تردد کرده و رفتار می کنند.

وی تاکید کرد: کرونا جایی نرفته و هنوز همینجاست و دلیلی ندارد مردم رفتارها و مراقبت های بهداشتی خود را کنار بگذارند.

شاه آبادی تصریح کرد: به دنبال بازگشایی عمده مشاغل و افزایش ترددها و کاهش حساسیت مردم، این روزها شاهد افزایش دوباره تعداد متبلایان کرونا در کشور هستیم و این هشداری برای تمام مردم است.

مدیرگروه کنترل بیماری ها مرکز بهداشت استان کرمانشاه افزود: مردم اگر می توانستند سری به بیمارستانهای بیماران کرونایی بزنند تا این حد بی خیال نبودند و باید بدانند کرونا در هر لحظه و هرجایی در کمین آنها است.

شاه آبادی تصریح کرد: اگر مردم رعایت نکنند و به همین شیوه ادامه دهند، تا مدت نامعلومی درگیر این بیماری خواهیم بود


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

با این شرایط فعلا اُمیدی به پایان کرونا نیست

با این شرایط فعلا اُمیدی به پایان کرونا نیست