مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1399 ساعت 05:052020-05-07اقتصادي

41 پرونده تخلف اصناف در شهرستان ری تشکیل شد

41 پرونده تخلف اصناف در شهرستان ری تشکیل شد

لطف الله ستاره روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طی یک هفته اخیر از 838 واحد صنفی بازرسی انجام شد که از این تعداد 41 واحد متخلف شناسایی و تشکیل پرونده شده است و بیش از 100 میلیون ریال جریمه برای واحدهای متخلف در نظرگرفته شده است.

این مسئول خاطرنشان کرد: این میزان بازرسی ها از تمامی اصناف فعال در شهرستان ری شامل داروخانه ها، فروشگاه های لوازم بهداشتی، رستوران ها، اصناف خدماتی و کارخانه های تولیدی انجام شده است.

وی ادامه داد: 10 بازرس در قالب گروه های 2 نفره به صورت الکترونیکی از سوی اتاق اصناف شهرستان ری بر رعایت قیمت های مصوب در سطح بازار نظارت دارند که در مواقع لزوم و ایام مناسبتی شیفت های کاری نیز افزایش پیدا می کند.

رییس اتاق اصناف شهرستان ری با بیان اینکه 104 واحد فاقد پروانه طی هفته گذشته ساماندهی شدند، اضافه کرد: روند نظارت بر اصناف شهرستان ری به صورت هوشمند، الکترونیکی و با استفاده از GPS انجام می شود ستاره افزود: در روش الکترونیکی بازرسان نیازی به دریافت اطلاعات از طریق واحد صنفی ندارند، زیرا در حال حاضر مجهز به سیستم های هوشمند هستند و قبل از ورود به واحد صنفی تمام اطلاعات قبلی و فعلی را رصد کرده و گزارش بازرسی در همان لحظه از طریق ایمیل برای اتاق اصناف ارسال می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

41 پرونده تخلف اصناف در شهرستان ری تشکیل شد

41 پرونده تخلف اصناف در شهرستان ری تشکیل شد