مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1399 ساعت 03:552020-05-07اقتصادي

364میلیارد تومان اعتبارات هزینه ای طی سال 98در کردستان تخصیص یافت


بهرام نصراللهی زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر، به عملکرد سازمان مدیریت و برنامه ریزی در سال 98 و برنامه های پیش رو برای سال 99 اشاره کرد و اظهار داشت: در سال 98 همچنین علیرغم تنگنای مالی حدود 17 میلیارد تومان پاداش پایان خدمت بازنشستگان دستگاه های مشمول نظام بودجه استانی پرداخت شد و پاداش آنها تا پایان 97 پرداخت شده است.

وی افزود: در سال گذشته حدود هزار و 126 میلیارد تومان موافقت نامه پروژه عمرانی در استان با دستگاه های اجرایی مبادله شده است که البته این همه بودجه استان نیست بلکه برخی از پروژه ها در قانون بودجه دارای ردیف ملی و نیز ردیف های متمرکز هستند.

تهاتر 160 میلیارد تومان مطالبات شهرداری سنندج رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان ادامه داد: تهاتر مطالبات پیمانکاران بخش خصوصی و شرکت های عمرانی با بدهی های آنها با نظام بانکی و یا اداره مالیاتی در سال 98 حدود 65 میلیارد تومان بوده و علاوه بر آن حدود 160 میلیارد تومان برای شهرداری سنندج تهاتر شد.

نصراللهی زاده به پرداخت حدود 43 میلیارد تومان خسارات سیل در سال 98 اشاره کرد و یادآور شد: از این میزان اعتبار حدود 10 میلیارد تومان به کشاورزان و 33 میلیارد تومان نیز از محل اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای به ادارات کل راه و شهرسازی، راهداری، شهرداری ها و شرکت های آب و برق پرداخت شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

364میلیارد تومان اعتبارات هزینه ای طی سال 98در کردستان تخصیص یافت

364میلیارد تومان اعتبارات هزینه ای طی سال 98در کردستان تخصیص یافت