مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 اردیبهشت 1399 ساعت 19:002020-05-06ورزشي

شکایت برانکو هیچ خطری را ایجاد نکرده است


فیفا در نامه ای به باشگاه پرسپولیس، پرداخت بعضی هزینه ها و بدهی ها از محل پولی که نزد خود دارد را پذیرفت.

- معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس گفت: فیفا در نامه ای به باشگاه پرسپولیس، پرداخت بعضی هزینه ها و بدهی ها از محل پولی که نزد خود دارد را پذیرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، مهدی خواجه وند در ارتباط با اخباری که این روزها در ارتباط با پرونده برانکو ایوانکوویچ مطرح شده است، اظهار داشت: قوانین فیفا و سیر پرونده ها در آن، کاملاً شفاف است.

در این باره، بارها توضیح داده شده است.

این حق باشگاه پرسپولیس بود که شرح تفصیلی رای را بخواهد.

وی افزود: ما هم برای شرح تفصیلی رای آقای برانکو، درخواست دادیم.

فیفا در نامه ای به باشگاه مربوط به این پرونده، اعلام کرده بود؛ هزینه دادرسی از محل پولی که باشگاه نزد فیفا دارد، تسویه شد.

این امر به منزله پذیرش درخواست پرسپولیس از سوی فیفا بود و به این دلیل از نظر حقوقی و گردش کار پرونده، نگرانی نداشتیم.

به این ترتیب منتظر دریافت شرح تفصیلی رای از فیفا بودیم که بعد از ابلاغ آن، طبق قانون، 21 روز مهلت برای اعتراض و ارسال لایحه یا پذیرش رای داده می شود.

همان طور که آقای رسول پناه نیز اعلام کردند، مشروح رای امروز به باشگاه رسید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شکایت برانکو هیچ خطری را ایجاد نکرده است

شکایت برانکو هیچ خطری را ایجاد نکرده است