موضوعات داغ: - وزير امور خارجه - ملكه زيبايي - مجمع عمومي سازمان ملل - محصولات ايران خودرو - پاري سن ژرمن - دستگاه هاي اجرايي - آژانس بين المللي انرژي اتمي - آژانس بين المللي انرژي - سازمان اداري استخدامي - جمهوري دموكراتيك كنگو - قرص هاي ضدبارداري - اداره ورزش و ووانان - آلكمار هلند - تيم فوتبال استقلال اهواز - حذف چهار صفر از پول ملي - انزان - شبكه پرسپوليس - گوزن زرد ايراني - رييس سابق سازمان انرژي اتمي - نيلوفر - ارسال پرونده تخلف - دو و ميداني جام امام رضا - رزكان

مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 اردیبهشت 1399 ساعت 15:252020-05-06سياسي

پیگیری مطالبات مردم از رسالت های اتاق تبلیغ خراسان است


حجت الاسلام محمد هادی مشیری خراسانی روز چهارشنبه در نشست خبری دهمین سالگرد تاسیس اتاق تبلیغ خراسان افزود: حدود 10 سال قبل با رهنمود مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت راه انداختن اتاق فکر در کشور و با توجه به اینکه مطالباتی از روحانیون در اجتماع می شد مقرر گردید برنامه ریزی منسجمی در امر تبلیغ شکل بگیرد تا علما بتوانند با هماهنگی لازم به معضلات جامعه بپردازند لذا اتاق تبلیغ خراسان تشکیل شد.

وی ادامه داد: در اتاق تبلیغ مطالباتی که مردم مطرح می کنند را ساماندهی و در فرصت های مناسب در نشست با مسوولان آنها را مطرح می‎کنیم که یکی از آنها بحث تقویت هویت دینی و فرهنگی مشهد بود که طی دو سال گذشته پیش نویس یک سند هویت دینی - فرهنگی آماده شد و دستگاههای مختلفی در این حوزه کمک های فراوانی کردند که امیدواریم با تصویب در شورای فرهنگ عمومی تبدیل به یک سند بالا دستی شود.

دبیر اتاق تبلیغ خراسان گفت: نخستین مجموعه ای که مطالبات مردم حاشیه نشین را مطرح کرد اتاق تبلیغ خراسان بود که 9 سال قبل این کار را انجام داد و در دیگر حوزه ها هم سعی شده مطالبات مردمی را پیگیر باشیم چرا که مسوولان به نخبگان حوزه و دانشگاه توجه ویژه ای دارند و سعی شده از این ظرفیت بیشترین استفاده را انجام دهیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیگیری مطالبات مردم از رسالت های اتاق تبلیغ خراسان است

پیگیری مطالبات مردم از رسالت های اتاق تبلیغ خراسان است