مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 اردیبهشت 1399 ساعت 09:272020-05-06اقتصادي

خانه پدری استاد شهریار در بستان آباد تکمیل می شود


فرماندار بستان آباد از تکمیل خانه پدری استاد شهریار با هزینه 500 میلیون تومان خبر داد و گفت: تملک اطراف خانه پدری استاد شهریار در روستای خشکناب و تبدیل آن به یک منطقه ویژه گردشگری نیازمند هزینه 600 میلیون تومانی بود که با کمک خیران خریداری شد.

- سید علی موسوی حسینی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: خوشبختانه بستان آباد به دلیل نزدیک بودن به مرکز استان و قرار گرفتن در لیست 31 شهر در حال توسعه، سرریز صنایع استان بوده و بیش از 400 واحد صنعتی در پنج شهرک را در خود جای داده است.

وی اظهار کرد: ناحیه صنعتی سعید آباد نیز که منطقه ویژه ای محسوب می شود، دارای 200 واحد صنعتی بوده و در جاده ویژه آبیاری واقع شده است.

وی اضافه کرد: یکی از واحدهای تولید فولاد که این شهرستان را به قطب فولاد کشور تبدیل کرده، مبلغ 1200 میلیارد تومان سرمایه گذاری داشته و 150 میلیارد تومان نیز برای حفاظت از محیط زیست هزینه کرده است.

فرماندار بستان آباد ادامه داد: ایجاد منطقه ویژه میراث فرهنگی و صنایع دستی در بستان آباد در حال اجرا بوده که بعد از تکمیل آن، برای 600 نفر در قالب 150 واحد تولیدی درآمدزایی خواهد داشت.

بستان آباد، قطب داروسازی وی با بیان این که این منطقه با دارا بودن سه واحد بزرگ تولیدی دارو، قطب داروسازی است، گفت: در حالت کلی می توان گفت از صنعت شهرستان بستان آباد 4


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خانه پدری استاد شهریار در بستان آباد تکمیل می شود

خانه پدری استاد شهریار در بستان آباد تکمیل می شود