مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 اردیبهشت 1399 ساعت 14:002020-05-05پزشكي

وضعیت کرونا در قم خطرناک است/تردد ناقلان بدون علامت در شهر


رییس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه شیوع کرونا در قم در وضعیت خطرناکی است، گفت: تعداد بیماران کرونایی بستری در مراکز درمانی قم ثابت است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، محمدرضا قدیر عصر سه شنبه در جلسه سه شنبه در سی و ششمین جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی پاسخ به عملیات بحران استان که در سالن کرامت استانداری قم برگزار شد، با بیان اینکه در دو هفته گذشته سیر نزولی مبتلایان به کرونا در قم متوقف شده و باید روند عادی سازی متوقف شود، گفت: در 14 روز گذشته تعداد 160 بیمار کرونایی بستری در مراکز درمانی ثابت بوده که این امر یک هشدار جدی است.

وی بیان کرد: ثابت بودن سیر بستری بیماران کرونایی در مراکز درمانی قم در حالی ادامه دارد که با اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند شاهد سیر نزولی این ویروس بودیم که در روزهای گذشته دیگر خبری از آن نبوده است، روند عادی سازی شرایط در قم باید کنار گذاشته شود چرا که وضعیت قم همچنان خطرناک است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم یادآور شد: به هر میزان که مراجعه بیماران سرپایی به مراکز درمانی بیشتر باشد تعداد فوتی های نهایی استان بیشتر خواهد بود و تعداد مراجعه کنندگان سرپایی کرونایی در قم بیشتر از اغلب استان های کشور است که این امر چالش برانگیز است و تعداد افراد با علائم خفیف اما ناقل بیماری کرونا در شهر قم زنگ هشد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وضعیت کرونا در قم خطرناک است/تردد ناقلان بدون علامت در شهر

وضعیت کرونا در قم خطرناک است/تردد ناقلان بدون علامت در شهر