مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 اردیبهشت 1399 ساعت 10:352020-05-05بين الملل

السراج خواهان موافقت طرف های لیبیایی با یک نقشه راه فراگیر شد


نخست وزیر دولت توافق ملی لیبی از گروه های لیبیایی خواست با نقشه راهی برای حل بحران در این کشور موافقت کنند.

- نخست وزیر دولت توافق ملی لیبی از گروه های لیبیایی خواست با نقشه راهی برای حل بحران در این کشور موافقت کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، فائز السراج، نخست وزیر دولت توافق ملی لیبی گفت: ما از تمام طرح های سیاسی که هدف آن حل مسالمت آمیز بحران و پایان دادن به درگیری و جنگ است، استقبال می کنیم.

وی گفت: من از تمام طرف ها و گروه های سیاسی می خواهم به مسئولیت خود برای پایان دودستگی عمل کرده و مذاکرات سیاسی را با نظارت سازمان ملل ازسربگیرند.

السراج گفت: تمامی طرف ها باید با نقشه راه فراگیر و روند سیاسی با حضور تمام لیبیایی ها چه از طریق اصلاح توافق سیاسی و تشکیل شورای ریاستی متشکل از یک رییس و دو معاون و یک نخست وزیر جدا یا توافق با روند قانون اساسی و برگزاری هرچه سریع تر انتخابات سراسری موافقت کنند.

در پی سرنگونی معمر قذافی در سال 2011 در لیبی، در سال 2015 طبق یک توافق سیاسی به دست آمده تحت نظارت سازمان ملل، دولتی در لیبی تاسیس شد.

این دولت موسوم به دولت توافق ملی لیبی از اوایل 2019 تحت حملات نیروهای شورشی تحت رهبری خلیفه حفتر که در شرق لیبی مستقر هستند، قرار گرفته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

السراج خواهان موافقت طرف های لیبیایی با یک نقشه راه فراگیر شد

السراج خواهان موافقت طرف های لیبیایی با یک نقشه راه فراگیر شد