مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 اردیبهشت 1399 ساعت 18:452020-05-04اقتصادي

ضرورت انجام طرح جامع مدیریت سواحل


مجری طرح بین المللی نوسانات دریای خزر با اشاره به ضرورت انجام طرح جامع مدیریت سواحل گفت: برنامه مطالعات جدید در این موضوع در حال انجام است که در مقیاس های مختلف زمین شناسی، - به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، در حالی به فصل گرم سال نزدیک می شویم که دریای خزر در حال پسروی است.

دریای خزر نیز به عنوان بزرگ ترین حوضه­ آبی محصور در خشکی چرخه های متعدد نوسان تراز آب را تجربه کرده، به طوری که مساحت آن از یک میلیون کیلومتر مربع تا 150هزار کیلومتر مربع در نوسان بوده است و دامنه تغییر تراز آب بیش از 300 متر تخمین زده می­ شود.

  تغییر تراز آب به دلیل تغییر در میزان آب ورودی ـ خروجی خزر از مهم ترین دلایل نوسان تراز آب خزر به شمار می رود.

همایون خوشروان مجری طرح بین المللی نوسانات دریای خزر درباره مخاطرات حاصل از نوسانات سطح آب دریای خزر در این باره به خبرنگار فارس می گوید: از سال 1930 تاکنون اختلاف سه متری سطح آب دریای خزر را داشتیم.

  وی با اعلام اینکه کاهش و افزایش سطح دریا تبعات زیست محیطی از جمله خشک شدن تالاب های وسیع و از بین رفتن کاربری های ساحلی در زمان افزایش به بار می آورد، افزود: این موضوع و تبعات آن برای کشورهای حاشیه دریای خزر مشکلات عدیده ای به همراه دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت انجام طرح جامع مدیریت سواحل

ضرورت انجام طرح جامع مدیریت سواحل