مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 اردیبهشت 1399 ساعت 07:002020-05-04سياسي

مسئولین عزم جدی برای برطرف کردن مشکلات کارخانه قند فسا ندارند


علی گرامی دوست، دبیر قرارگاه احمدی روشن بسیج دانشجویی استان فارس در گفتگو با دانشجو، گفت: کارخانه قند فسا با سابقه 60 ـ 70 سال فعالیت، در سال 92 متوقف شد و 150 کارگر بیکار شدند، - دبیر قرارگاه احمدی روشن بسیج دانشجویی استان فارس تصریح کرد: بعد از اعتراضات تا امروز عزم جدی برای پرداختن به مسئله کارخانه قند فسا از سوی مسئولین دیده نمی شود، چرا که هر از چند مدتی مسئولین جلسه ای برپا میکنند و وعده و وعید میدهند، اما به نتیجه ای نمی رسد، به طوری که امروز وضعیت کارخانه قند فسا نامعلوم است.

بالاخره یک روز باید برای همیشه مشکل حل شود یا تغییر مدیریت یا پرداخت تسهیلات.

وی گفت: بر اساس گفتمان انقلابی امامین انقلاب اسلامی، کار و کارگر تعیین کنندگی خاصی در تعالی و پیشرفت نظام اسلامی داشته و با توجه جایگاه رفیع کار و کارگر در اسلام، لازم است تا عموم مسئولین و سران سه قوه به پیگیری مطالبات این قشر از جامعه مبادرت ورزند.

دولت نیز باید بر طبق وظایفی که برعهده دارد و با استفاده از ابزار هایی که منحصرا آن ها را داراست، مشکلات جامعه کارگری را جست و جو کرده و درصدد پاسخگویی و ارتقای جایگاه شغلی و رفاهی کارگران برآید.

گرامی دوست در خاتمه بیان کرد: در این خصوص لازم است همه مسئولین شهرستان، استانی و کشوری از نماینده مردم فسا، استاندار فارس، وزیر صم


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مسئولین عزم جدی برای برطرف کردن مشکلات کارخانه قند فسا ندارند

مسئولین عزم جدی برای برطرف کردن مشکلات کارخانه قند فسا ندارند