مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 اردیبهشت 1399 ساعت 05:302020-05-04سياسي

مخالفان و موافقان حذف 4 صفر از پول ملی چه گفتند


در جریان بررسی کلیات لایحه حذف چهار صفر از پول ملی سه نماینده به عنوان موافق و سه نماینده مخالف کلیات این لایحه صحبت کردند.

- در جریان بررسی کلیات لایحه حذف چهار صفر از پول ملی سه نماینده به عنوان موافق و سه نماینده مخالف کلیات این لایحه صحبت کردند.

به گزارش ایسنا، سید تقی کبیری نماینده خوی در مجلس شورای اسلامی به عنوان مخالفت کلیات این لایحه اظهار کرد: موضوع حذف چند صفر از واحد پول ملی از دهه 70 در دولت های مختلف مطرح شده ولی به مرحله ی عمل نرسیده است.

این موضوع فوریتی هم ندارد و در مقدمه این لایحه اشاره ای به فوریت و دلایل آن نشده است.

اصل بر عادی بودن رسیدگی به طرح ها و لوایح است.

وی ادامه داد: ما امروز ضرورت هایی فراتر از این داریم و باید به مشکلات کارگران و تورم کمرشکن رسیدگی کنیم.

علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی در این میان متذکر شد که کلیات این لایحه در دستور کار مجلس قرار دارد و نه فوریت آن .

محمدرضا صباغیان نماینده مهریز و بافق در مجلس شورای اسلامی نیز به عنوان موافق کلیات این طرح گفت: اگر بخواهیم به دولت نمره خوب بدهیم یکی از کارهای خوب اش همین لایحه چهار صفر است.

وی اضافه کرد که این لایحه و حذف صفر از پول ملی می تواند گره از مشکلات مردم باز کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مخالفان و موافقان حذف 4 صفر از پول ملی چه گفتند

مخالفان و موافقان حذف 4 صفر از پول ملی چه گفتند