مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 اردیبهشت 1399 ساعت 19:302020-05-03دانش

بالگرد ناسا تا سه ماه دیگر به مریخ می رود


بالگرد مریخی این سازمان در صورتی که همه چیز طبق برنامه پیش برود، تا سه ماه دیگر به سیاره سرخ ارسال می شود.

- به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از انگجت، ناسا در مراحل نهایی آماده سازی مریخ نورد perseverance برای سفر به سیاره سرخ است که اگر همه چیز طبق برنامه ریزی انجام شود، این بالگرد تا سه ماه دیگر به همراه مریخ نورد استقامت به سیاره سرخ ارسال می شود.

  می می آنوگ مدیر پروژه بالگرد مریخی در آزمایشگاه JPL در این باره می گوید: تا به حال هیچکس یک بالگرد مریخی نساخته است.

  بالگرد مریخی ناسا کوچک و مستقل است و با مریخ نورد perseverance ناسا سفر می کند و در حال حاضر قرار است در ژوییه 2020 پرتاب شود.

این بالگرد قبلاً با موفقیت در آزمایشگاه پیشرانه جت ناسا مونتاژ و در شرایط مشابه با آنچه که در مریخ قرار دارند، از جمله با سطح مشابهی از گرانش آزمایش شده است.

انتهای پیام/


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بالگرد ناسا تا سه ماه دیگر به مریخ می رود

بالگرد ناسا تا سه ماه دیگر به مریخ می رود