مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 اردیبهشت 1399 ساعت 09:062020-05-03اقتصادي

کشت نیشکر در 22 هکتار از اراضی کشاورزی صومعه سرا آغاز شد


احمد پادیاب در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آغاز کشت نیشکر در 22 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان صومعه سرا، اظهار کرد: کشت نیشکر در این شهرستان از قدمت 100 ساله برخوردار است.

وی به فعالیت 75 خانوار صومعه سرا در زمینه کشت نیشکر اشاره کرد و گفت: سال گذشته 25 تن شکر سیاه به ارزش 10 میلیارد ریال در صومعه سرا تولید شد.

رییس جهاد کشاورزی صومعه سرا با بیان اینکه تولید شکر سیاه در این شهرستان کاملاً به صورت ارگانیک انجام می شود، گفت: این محصول دارای خواص درمانی بوده و از گذشته تا به امروز برای درمان بسیاری از بیماری از آن استفاده شده است.

وی با اشاره به اینکه شکر سیاه یکی از سوغات محلی صومعه سرا محسوب می شود، گفت: نیشکر در روستای قاضده، کلسر، میانده، ملاسرا، سنگجوب، چمثقال و شکرباغان کشت می شود.

پادیاب با بیان اینکه هر ساله نیشکرکاران اردیبهشت زمین های خود را برای کشت قلمه این گیاه آماده می کنند، گفت: اواخر پاییز و اوایل زمستان زمان برداشت این محصول در صومعه سرا و تبدیل آن به شکر سیاه است.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کشت نیشکر در 22 هکتار از اراضی کشاورزی صومعه سرا آغاز شد

کشت نیشکر در 22 هکتار از اراضی کشاورزی صومعه سرا آغاز شد