مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 اردیبهشت 1399 ساعت 07:402020-05-03سياسي

میرزاده: از دولت انتظار می رود هرچه زودتر به مطالبات فرهنگیان رسیدگی کند


سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: از وزارت آموزش پرورش انتظار می رود هرچه زودتر به مطالبات فرهنگیان شاغل و بازنشسته رسیدگی کند.

- سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: از وزارت آموزش پرورش انتظار می رود هرچه زودتر به مطالبات فرهنگیان شاغل و بازنشسته رسیدگی کند.

به گزارش ایسنا، میرحمایت میرزاده در تذکری شفاهی در جلسه علنی امروز مجلس ضمن تبریک فرا رسیدن هفته معلم و کارگر، بیان کرد: از زحمات همه معلمان و همکاران پیشکسوت فرهنگی که کم لطفی ها و تبعیض های فراوانی برخلاف اصل سوم قانون اساسی در حقشان روا داشته شده، سپاسگزار هستم.

میرزاده در ادامه اظهار کرد: بنده به عنوان سخنگوی کمیسیون آموزش از دولت به خصوص آموزش و پرورش درخواست می کنم که به هر طریق ممکن، اعمال مدرک دوم فرهنگیان، تعیین تکلیف سریع نیروهای بلاتکلیف، صدور احکام رتبه بندی فرهنگیان بازنشسته مهر 98، و پیگیری جدی احیای رتبه بندی فرهنگیان و کنار زدن شکاف حقوقی شاغل و بازنشستگان فرهنگی را در دستور قرار داده و هرچه زودتر اجرایی کند.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

میرزاده: از دولت انتظار می رود هرچه زودتر به مطالبات فرهنگیان رسیدگی کند

میرزاده: از دولت انتظار می رود هرچه زودتر به مطالبات فرهنگیان رسیدگی کند