مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 اردیبهشت 1399 ساعت 06:062020-05-02بين الملل

محبوبیت «ماکرون» 8 پله سقوط کرد


افزایش شمار قربانیان در فرانسه و عدم شفافیت راهبرد رفع قرنطینه، به افت محبوبیت رییس جمهوری این کشور منجر شده است.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، نتایج نظرسنجی مرکز سنجش افکار عمومی هریس که به سفارش رسانه فرانسوی ال سی آی انجام شد حاکی از افت 8 درصدی محبوبیت امانوئل ماکرون رییس جمهوری این کشور طی ماه میلادی آوریل است.

به این ترتیب، بعد از دوره ای کوتاه که محبوبیت ماکرون به دلیل اعمال به موقع محدودیت های کرونایی اوج گرفت؛ اکنون میزان استقبال مردم از عملکرد او روی رقم 43 درصد ایستاده است.

اگرچه به طور ویژه، افراد بالای 65 سال از عملکرد ماه گذشته ماکرون رضایت بیشتری دارند؛ اصلی ترین دلایل افت محبوبیت وی، ناکافی بودن اقداماتی است که برای مهار کرونا اتخاذ کرده حال آنکه عدم قطعیت درباره راهبرد پیشنهادی وی مبنی بر رفع قرنطینه نیز مزید بر علت است.

همزمان، محبوبیت ادوارد فیلیپ نخست وزیر فرانسه نیز با 2 درصد کاهش به 46 درصد رسید.

ویروس کرونا تاکنون بیش از 167 هزار و 300 فرانسوی را مبتلا کرده و 24 هزار نفر از شهروندان این کشور را نیز به کام مرگ فرستاده است.

فرانسه بعد از اسپانیا و ایتالیا، بیشترین قربانیان کرونا را در بین کشورهای اروپایی داشته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

محبوبیت «ماکرون» 8 پله سقوط کرد

محبوبیت «ماکرون» 8 پله سقوط کرد