مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1399 ساعت 08:452020-04-30سياسي

خلیج فارس یا خلیج «همیشه» فارس


از گوینده رادیو تا صفحات مجازی از کشیدن طناب اسم گذاری از دست طرف مقابل، خود نیز بسان کسی که در تشکیک و بی استدلالی است، غیظ و افراط را سپر قرار داده و نام تاریخی «خلیج فارس» را با شدت بیشتری از پمپئو و بن سلمان های منطقه به سرعت نور و لکن نامحسوس به تبلیغ .

- از گوینده رادیو تا صفحات مجازی از کشیدن طناب اسم گذاری از دست طرف مقابل، خود نیز بسان کسی که در تشکیک و بی استدلالی است، غیظ و افراط را سپر قرار داده و نام تاریخی خلیج فارس را با شدت بیشتری از پمپئو و بن سلمان های منطقه به سرعت نور و لکن نامحسوس به تبلیغ این نام جعلی خلیج همیشه فارس مشغول هستیم و چقدر با این کار خود راه دشمنان را برای بی عزت کردن نام درست و صحیح کم کرده و خواهیم کرد.

به گزارش ایسنا، حبیب احمدزاده، نویسنده، در یادداشتی در روزنامه ایران نوشت: نکته اول دهم اردیبهشت را روز خلیج فارس نامیده اند.

در همین ماقبل کرونا، جلسات و سخنرانی های فراوانی در این روز برگزار می شد که بماند.

نکته اصلی اکثر این سخنرانی ها مقابله با سرقت این نام تاریخی توسط غیر بود، با تأکید بر این دو ممنوع، نه به نام تقلبی خلیج و نه به نام تقلبی خلیج ع رب ی ، که طبق تصویب و تأیید سازمان ملل به صورت اسناد رسمی در سال 2001 این دریا تنها یک نام دارد و آن هم خلیج فارس است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خلیج فارس یا خلیج «همیشه» فارس

خلیج فارس یا خلیج «همیشه» فارس