مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1399 ساعت 02:452020-04-29اقتصادي

36 درصد پروژه های گلستان طی سال 98 در روستاها اجرا شد


مدیرکل امور روستایی و شوراها استانداری گلستان گفت: 36 درصد پروژه های گلستان طی سال 98 در روستاها اجرا شد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، علی نصیبی در همایش گرامیداشت روز شوراها اظهارکرد: با استناد به آمار احصا شده از سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، در سال گذشته 36.

60 درصد پروژه های استان گلستان در روستاها اجرا شده که به لحاظ رقم ریالی شامل 51 درصد پروژه های استان گلستان است.

وی افزود: تعداد سه هزار و 74 پروانه ساختمان در سال 1397 توسط دهیاری ها صادر شد که این رقم در سال 1398 به 10 هزار و 904 پروانه رسید.

نصیبی خاطرنشان کرد: در سال 97، مبلغ 35 میلیارد و 982 میلیون تومان توسط دولت به دهیاری های گلستان کمک شد که این رقم علیرغم همه محدودیت های مالی دولت در سال 98 با رشد 129 درصدی به میزان 82 میلیارد و 263 میلیون تومان در سال 98 رسید.

وی تاکید کرد: حداقل 60 درصد این رقم در کنار سایر درآمدها باید صرف امور عمرانی در روستاها شود.

مدیرکل امور روستایی و شوراها استانداری گلستان تصریح کرد: علاوه بر موارد ذکر شده، 48 میلیارد تومان از محل ماده 10 حوادث، عمدتا جهت آسفالت و بهسازی معابر اختصاص یافت که 50 درصد آن تخصیص یافته است و به این مبلغ می توان 50 میلیارد دریافتی از بنیاد مسکن را هم اضافه کرد که مقرر شده صرف آسفالت و بهسازی معابر روستایی هزینه شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

36 درصد پروژه های گلستان طی سال 98 در روستاها اجرا شد

36 درصد پروژه های گلستان طی سال 98 در روستاها اجرا شد