مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1399 ساعت 09:362020-04-29اقتصادي

افزایش سطح زیرکشت نخیلات خوزستان تا 55هزار هکتار در افق 1404


کیخسرو چنگلوایی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به ضرورت بازسازی و اجرای برنامه توسعه نخیلات استان افزود:استفاده از ارقام تجاری، پرمحصول و بازارپسند که جنبه صادراتی دارند امکان توسعه نخیلات بارور و غیرباور تا 55هزار هکتار را محقق خواهد کرد.

وی با بیان اینکه محصول خرمای خوزستان از تنوع خوبی برخوردار است به گونه ای که حدود 75 رقم خرما در استان تولید می شود افزود:هم اکنون معیشت 40 هزار نفر خانوار از خرما و فراورده های وابسته به آن تامین می شود.

رییس سازمان جهادکشاورزی خوزستان در ادامه افزود:سالانه حدود190 هزار تن خرما ، خارک و رطب در خزوستان برداشت می شود که از این میزان 85 هزار تن با ارزشی معادل 120 میلیون دلار در سال به خارج از کشور صادر شده و بخشی نیز یا به مصرف داخل استان بازار استان های دیگر می رسد.

چنگلوایی اظهار داشت:بیشترین سطح زیرکشت خرما در مناطق شادگان، آبادان، خرمشهر، ماهشهر و بهبهان است و حدود 60 کارگاه فرآوری و بسته بندی این محصول نیز در استان فعال هستند که کار خرید، بسته بندی و صادرات آن را انجام می دهند.

وی گفت: با توجه به سطح زیر کشت خرما در استان با انجام فعالیت های به زراعی ، پیش بینی می شود افزایش عملکرد در واحد سطح تا 370 هزار تن محصول در سال 1404 برسیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش سطح زیرکشت نخیلات خوزستان تا 55هزار هکتار در افق 1404

افزایش سطح زیرکشت نخیلات خوزستان تا 55هزار هکتار در افق 1404