مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1399 ساعت 06:462020-04-29بين الملل

جدیدترین اخبار از تشکیل کابینه جدید عراق


منابع رسانه ای می گویند که یک شنبه آتی، پارلمان عراق برای رأی گیری درباره کابینه جدید عراق تشکیل جلسه می دهد.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، در حالی که تنها دو هفته تا پایان مهلت مصطفی الکاظمی برای تشکیل کابینه عراق باقی مانده است، برخی منابع آگاه سیاسی عراق می گویند که طی دو روز آینده، تکلیف کابینه او مشخص می شود بویژه که برهم صالح رییس جمهور عراق نیز از روز گذشته وارد رایزنی با احزاب سیاسی کشور برای تشکیل هرچه سریع تر دولت جدید عراق شده است.

  در چنین شرایطی، یک منبع آگاه در گفت وگو با پایگاه خبری ، وی افزود: ما به همراه دیگران همچنان در تلاشیم تا دولتی که نماینده واقعی منافع عراق باشد و بتواند بحران های فرا رو را با یک تیم حرفه ای و شایسته پشت سر بگذارد، تشکیل شود.

المالکی تصریح کرد که  ائتلاف دوله القانون همچنان به همراه شرکای سیاسی خود در تلاش است تا این امر مهم و دشوار محقق شود و این ائتلاف هیچ وزیری را برای هیچ وزارت خانه ای پیشنهاد نداده است.

نخست وزیر اسبق عراق گفت: برادرمان مصطفی الکاظمی از ما خواست تا در امر نامزد کردن وزرا شرکت کنیم اما ما آن را رد کردیم و به صراحت گفتیم آنچه که برای ما اهمیت دارد این است که دولتی قدرتمند و مقتدر تشکیل شود که مسئولیت های قانونی خود را بپذیرد و گرفتن وزارت خانه و جایگاه و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جدیدترین اخبار از تشکیل کابینه جدید عراق

جدیدترین اخبار از تشکیل کابینه جدید عراق