مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 اردیبهشت 1399 ساعت 10:102020-04-28سياسي

انجام تحقیق و تفحص از همه سازمان های شهرداری زنجان


نایب رییس شورای اسلامی شهر زنجان با بیان اینکه تحقیق و تفحص وظیفه شورا است، گفت: نه تنها از سازمان فرهنگی بلکه از همه سازمان ها تحقیق و تفحص انجام خواهد شد.

- احمد نصیری امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در زنجان با اشاره به اینکه تحقیق و تفحص وظیفه شوراست و هر لحظه می تواند آن را انجام دهد، اظهار کرد: تصمیم داریم که از همه سازمان ها تحقیق و تفحص به عمل آید.

نایب رییس شورای اسلامی شهر زنجان با اشاره به اینکه اتفاقات رخ داده و فراز و نشیب های موجود موجب به تعویق افتادن این امر شد، اضافه کرد: با برطرف شدن این فراز و نشیب ها تحقیق و تفحص انجام خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه تحقیق و تفحص به معنای وجود مشکل و یا مسئله در یک سازمان نیست، گفت: تحقیق و تفحص یعنی اینکه شورا بودجه ای در اختیار سازمان قرار داده است و می خواهد بداند، آیا در همان محل هزینه شده است؟ نصیری در ارتباط با حساسیت ایجاد شده در زمینه سازمان فرهنگی گفت: البته نه تنها از سازمان فرهنگی بلکه از همه سازمان ها تحقیق و تفحص انجام خواهد شد، البته در آن زمان یک حساسیتی ایجاد شد اما به عقیده بنده باید یک تحقیق و تفحصی انجام شود که باید بینیم برنامه های این سازمان با پولی که گرفته شده مطابقت دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انجام تحقیق و تفحص از همه سازمان های شهرداری زنجان

انجام تحقیق و تفحص از همه سازمان های شهرداری زنجان