مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 اردیبهشت 1399 ساعت 09:372020-04-28اقتصادي

کشت موسیر در 1.5 هکتار از مزارع کشاورزی دهاقان مقابله با خشکسالی


به گزارش خبرنگار مهر، هر چند سال هاست که از تداوم خشکسالی و کاهش آب های زیرزمینی می گذرد، اما کشاورزان شهرستان دهاقان که مهد گل و گلخانه استان اصفهان نیز به شمار می رود همیشه امیدوار به آینده هستند امروزه با توجه به قابلیت اراضی دهاقان و سازگاری گیاه موسیر با اقلیم شهرستان و همچنین کم توقعی گونه موسیر و اقتصادی بودن کشت بذر یا پیاز موسیر علاوه بر رونق اقتصادی، این گیاه ارزشمند می تواند الگویی جدید در کشت دیم در اراضی شهرستان محسوب شود.

کشت موسیر در 1.

5 هکتار از مزارع کشاورزی دهاقان امین هاشمی در گفت و گو با خبرنگار مهر، گیاه موسیر را مقاوم به خشکی دانست و اظهار کرد: کشت این گیاه راهکاری برای مقابله با خشکسالی به شمار می آید که امسال در یک و نیم هکتار از مزارع کشاورزی شهرستان کشت شده که امیدواریم بازدهی خوبی داشته باشد.

وی افزود: با توجه به تداوم خشکسالی و کمبود منابع آبی، تغییر الگوی کشت در منطقه یکی از اهداف مهم وزارت جهاد کشاورزی و متخصصان بخش کشاورزی است و در این راستا محصولاتی دارای اولویت است که نیاز آبی کمتری نسبت به کشت های قبل داشته باشند.

کارشناس حفظ نباتات مدیریت جهاد کشاورزی دهاقان تاکید کرد: بر این اساس کشت گیاه موسیر می تواند جایگزین مناسبی برای محصولات همچون لوبیا، ذرت با نیاز آبی بالا باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کشت موسیر در 1.5 هکتار از مزارع کشاورزی دهاقان مقابله با خشکسالی

کشت موسیر در 1.5 هکتار از مزارع کشاورزی دهاقان مقابله با خشکسالی