مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 اردیبهشت 1399 ساعت 09:002020-04-28اقتصادي

ماهیدار کردن استخرهای ذخیره آب کشاورزی اصفهان/پرورش ماهی کپور و آمور


مدیر شیلات جهاد کشاورزی اصفهان گفت: استخرهای ذخیره آب کشاورزی با بیش از 300 هزار قطعه بچه ماهی گرمابی(کپور و آمور) ماهیدار شده اند و این روند تا اواسط خرداد ماه همچنان ادامه دارد.

- اصفهان- مدیر شیلات جهاد کشاورزی اصفهان گفت: استخرهای ذخیره آب کشاورزی با بیش از 300 هزار قطعه بچه ماهی گرمابی(کپور و آمور) ماهیدار شده اند و این روند تا اواسط خرداد ماه همچنان ادامه دارد.

محمدرضا عباسی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به آغاز اجرای طرح موفق ماهی دار کردن استخرهای ذخیره آب کشاورزی با انواع کپور ماهیان و همزمان با شروع فصل کشاورزی با هدف بهره برداری بهینه از آب کشاورزی و منابع آبی خرد (استخرهای ذخیره آب کشاورزی) اظهار داشت: تاکنون با بیش از 300 هزار قطعه بچه ماهی گرمابی (کپور و آمور) ماهی دار شده اند که اجرای این طرح تا اواسط خرداد ماه همچنان ادامه خواهد داشت.

وی افزود: با هماهنگی های به عمل آمده توسط شیلات و دامپزشکی استان در بهمن و اسفند ماه سال قبل در حال حاضر سه شرکت تخصصی شیلاتی مجوز توزیع بچه ماهی در استان را دارند.

استقبال از ماهی های گرمابی در بازار مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی استان اصفهان بیان داشت: بیش از 50 درصد شهرستان هایی استان نظیر نایین، خوروبیابانک و گلپایگان، نطنز، اردستان، مبارکه، برخوار، نجف آباد و منا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ماهیدار کردن استخرهای ذخیره آب کشاورزی اصفهان/پرورش ماهی کپور و آمور

ماهیدار کردن استخرهای ذخیره آب کشاورزی اصفهان/پرورش ماهی کپور و آمور