مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 اردیبهشت 1399 ساعت 14:402020-04-27اجتماعي

آغاز اجرای رینگ سلامت ترافیک با نصب 40 دستگاه دوربین پلاک خوان در تبریز

آغاز اجرای رینگ سلامت ترافیک با نصب 40 دستگاه دوربین پلاک خوان در تبریز

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز از آغاز اجرای رینگ سلامت ترافیک با نصب 40 دستگاه دوربین پلاک خوان خبر داد.

- ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز از آغاز اجرای رینگ سلامت ترافیک با نصب 40 دستگاه دوربین پلاک خوان خبر داد.

اصغر آدی بیگ با اعلام این خبر اظهار کرد: رینگ سلامت، شامل افزایش تعداد دوربین های هوشمند با هدف ایجاد فضای ایمن در شریان های اصلی شهر برای شهروندان است.

وی ادامه داد: با اجرای این طرح و نصب 40 دوربین پلاک خوان که تلاش می کنیم تا شش ماه به اتمام برسد، معابر شریانی اطراف کلانشهر تبریز با دوربین های هوشمند پلاک خوان و ثبت سرعت کنترل ترافیکی خواهد شد.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز، عنوان کرد: با مدیریت هوشمند شهر و احداث این رینگ می توانیم تبریز را به فاکتورهای اولیه شهر سالم و ایمن مجهز کنیم.

این فاکتورها لازمه تحقق شعار شهر سالم، شهروند سالم است و امیدواریم با همکاری تمام مسئولان و ادارات ذیربط، به این هدف دست یابیم.

به گزارش روابط عمومی شهرداری تبریز، وی افزود: از اعضای شورا و شهردار تبریز که در بودجه نویسی به بخش حمل و نقل، هم در سال گذشته و هم در سال جاری توجه و عنایت ویژه ای داشتند، تشکر و قدردانی می کنم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آغاز اجرای رینگ سلامت ترافیک با نصب 40 دستگاه دوربین پلاک خوان در تبریز

آغاز اجرای رینگ سلامت ترافیک با نصب 40 دستگاه دوربین پلاک خوان در تبریز