مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 اردیبهشت 1399 ساعت 08:502020-04-26اجتماعي

377 فقره تصادف موتورسیکلت طی 35 روز غوز بالا غوز کرونا در یزد


هرچند کرونا بر کاهش تصادفات یزد بی تاثیر نبوده اما بروز 377 مورد تصادف با موتورسیکلت در استان از ابتدای امسال تاکنون تلنگری است تا مسئولان برای کاهش این آمارها بیش از پیش کمر همت ببندند.

- ایسنا/یزد هرچند کرونا بر کاهش تصادفات یزد بی تاثیر نبوده اما بروز 377 مورد تصادف با موتورسیکلت در استان از ابتدای امسال تاکنون تلنگری است تا مسئولان برای کاهش این آمارها بیش از پیش کمر همت ببندند.

اگرچه با اعمال محدودیت های ترافیکی ابتدای سال به دلیل شرایط کرونایی شاهد کاهش چشمگیر تصادفات در استان بودیم ولی گفته های سردار محمدرضا میرحیدری فرمانده نیروی انتظامی استان یزد در جلسه ی شورای ترافیک و ارائه آمار تصادفات موتورسواران به نوعی تکان دهنده و ناراحت کننده است.

به گفته این مسئول، در صورت نبودن کرونا در کشور، وضعیت یزد در ارتباط با آمار تصادفات و تلفات رانندگی بسیار بدتر و ناراحت کننده تر از این میزان بود چرا که در فروردین امسال حدود 75 درصد کاهش تصادفات و تلفات در یزد روی داده است.

البته آماری مانند مرگ و میر سالانه 10 دانش آموز به واسطه تصادف با موتور سیکلت هم از نکات تامل برانگیزی بود که ضرورت فرهنگ سازی جدی و موثر توسط سیستم آموزشی را یادآور می شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

377 فقره تصادف موتورسیکلت طی 35 روز غوز بالا غوز کرونا در یزد

377 فقره تصادف موتورسیکلت طی 35 روز غوز بالا غوز کرونا در یزد