مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 اردیبهشت 1399 ساعت 12:052020-04-25سياسي

رحمانی فضلی: آیت الله امینی در مسیر پیروزی انقلاب اسلامی متحمل شدائد بسیار شد


به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در پیامی با تسلیت درگذشت آیت الله ابراهیم امینی نایب رییس اسبق مجلس خبرگان رهبری، - وزیر کشور از آیت الله امینی به عنوان فقیه مجاهدی یاد کرد که خالصانه و با روشن بینی، مسیر حمایت از انقلاب اسلامی و خدمت به آن را در طول عمر بابرکت خویش در پیش گرفت.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در پیامی با تسلیت درگذشت آیت الله ابراهیم امینی نایب رییس اسبق مجلس خبرگان رهبری، از ایشان به عنوان فقیه مجاهدی یاد کرد که بی آنکه در وادی افراط و تفریط بیفتد، خالصانه و با روشن بینی، مسیر حمایت از انقلاب اسلامی و خدمت به آن را در طول عمر بابرکت خویش در پیش گرفته بود.

متن کامل این پیام به شرح زیر است:انا لله و انا الیه راجعونهمزمان با طلوع ماه ضیافت الهی، روح منزه فقیه عالیقدر و عالم مبارز؛ آیت الله آقای حاج شیخ ابراهیم امینی، نائب رییس اسبق مجلس خبرگان رهبری به دیدار حق شتافت.

آن روحانی مجاهد که از جمله بنیانگذاران جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و از امضاء کنندگان اعلامیه تاریخی اعلان مرجعیت حضرت امام خمینی رحمت الله علیه در روزگار غربت بنیانگذار انقلاب مردم ایران بود، در مسیر پیروزی انقلاب اسلامی متحمل شدائد بسیار شد و پس از پیروزی انقلاب ن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رحمانی فضلی: آیت الله امینی در مسیر پیروزی انقلاب اسلامی متحمل شدائد بسیار شد

رحمانی فضلی: آیت الله امینی در مسیر پیروزی انقلاب اسلامی متحمل شدائد بسیار شد