مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 اردیبهشت 1399 ساعت 11:452020-04-25پزشكي

تلاش بلژیکی ها برای ساخت واکسن کرونا از خون نوعی شتر


به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از دیلی میل، دانشمندان امید دارند بتوانند از خون لاما ها واکسن کرونا ویروس کووید 19 را بسازند، - دانشمندان بلژیکی کشف کردند که خون شتر ها حاوی آنتی بادی برای مبارزه با ویروس کرونا است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از دیلی میل، دانشمندان امید دارند بتوانند از خون لاما ها واکسن کرونا ویروس کووید 19 را بسازند، دانشمندان بلژیکی کشف کردند که خون شتر ها حاوی آنتی بادی برای مبارزه با کرونا ویروس است.

بر اساس این گزارش، مولکول های موجود در خون شتر ها می توانند به عنوان دارویی مفید در درمان Covid19 استفاده شود.

آنتی بادی های لاما در گذشته در برابر MERS و SARS مؤثر بوده اند.

همچنین این دانشمندان کشف کردند که موش خرمای آلوده با Covid19 پاسخی نزدیک به پاسخ انسان پاسخ بروز می دهند.

دانشمندان امیدوارند با اتکاء بر خون لاما (نوعی شتر) بتوانند واکسن مناسبی بسازند تا در خنثی کردن کروناویروس کمک نماید، این امید پس از آن شکل گرفت که دانشمندان آنتی بادی هایی خاصی در خون شتر کشف کردند.

محققان موسسه بیوتکنولوژی والمس در گنت بلژیک گزارش داده اند که مولکول های موجود در خون شتر ها می توانند به عنوان درمانی مفید در مقابله با شیوع کروناویروس استفاده شوند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تلاش بلژیکی ها برای ساخت واکسن کرونا از خون نوعی شتر

تلاش بلژیکی ها برای ساخت واکسن کرونا از خون نوعی شتر