مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 4 اردیبهشت 1399 ساعت 15:062020-04-23اقتصادي

40 درصد فعالیت های گمرکی هرمزگان در سال 98 ایکس ری شدند

40 درصد فعالیت های گمرکی هرمزگان در سال 98 ایکس ری شدند

ابوالفضل اکبرپور عصرپنجشنبه در نشست تخصصی با دادستان عمومی و انقلاب بندرعباس و تعدادی از مدیران کل ارگان های مرتبط با ناظر گمرکات استان که در سالن کنفرانس حوزه نظارت گمرکات برگزار شد، اظهار داشت: تمامی کالاهای ترانزیت داخلی و خارجی ایکس ری می شوند.

وی در ادامه درتشریح روند تشریفات کالاهای وارداتی، صادراتی و ترانزیت داخلی و خارجی به گمرک شهید رجایی در سال 98 و مقایسه آنها در سال 97 پرداخت و افزود: حدود 75 درصد از کالاهایی که وارد گمرک می شود مربوط به کالاهای واسطه ای، 3 درشد سرمایه ای، 16 درصد مصرفی و 6 درصد سایر موارد را شامل می شود.

مدیرکل گمرک هرمزگان بیان داشت: در حال حاضر تنها کالاهای اولویت یک شامل کالای اساسی و ضروری و استراتژیک و گروه کالاهای اولویت 2 شامل مواد اولیه و تجهیزات سرمایه ای و واسطه ای قابل ترخیص و کالاهای گروه 4 با توجه به بخشنامه 183 سوم شهریور سال 97 و بخشنامه 52 هجدهم خرداد سال 98 ممنوع است.

اکبرپور در ادامه میزان کشفیات قاچاق در گمرکات استان هرمزگان را 73 فقره به ارزش یکهزار و 720 میلیارد ریال در سال گذشته(98) اعلام کرد که در مقایسه با سال 97 افزایش شش درصدی و از نظر ارزش، 49 درصدی کاهش را نشان می دهد.

وی در خصوص کشفیات قاچاق نیروی انتظامی که در سامانه های گمرک قابل رویت هستند نیز گفت: نیروی انتظامی در گلوگاه ها و ج


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

40 درصد فعالیت های گمرکی هرمزگان در سال 98 ایکس ری شدند

40 درصد فعالیت های گمرکی هرمزگان در سال 98 ایکس ری شدند