مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 اردیبهشت 1399 ساعت 10:202020-04-21بين الملل

پشت پرده مذاکرات درباره ترکیب کابینه عراق از زبان نماینده «سائرون»


نماینده ائتلاف سائرون جزییاتی از مذاکرات پشت پرده میان «مصطفی الکاظمی» و احزاب سیاسی درباره ترکیب کابینه جدید عراق فاش کرد.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، ریاض المسعودی نماینده ائتلاف سائرون در پارلمان عراق، امروز (سه شنبه - 21 آوریل)، توضیحاتی درباره جدیدترین اخبار مربوط به تشکیل دولت جدید این کشور ارائه کرد.

وی در گفت وگو با پایگاه خبری المعلومه ، تصریح کرد که مصطفی الکاظمی نخست وزیر مامور تشکیل کابینه، در انتخاب دو وزیر کشور و دفاع به احزاب سیاسی اجازه دخالت نداده و به همه آنها ابلاغ کرده است که انتخاب این دو وزیر تنها بر عهده او است و به کسی اجازه دخالت در انتخاب آنها را نمی دهد و تنها  سهم هر یک از طیف های سیاسی را در این وزارت خانه رعایت خواهد کرد.

وی افزود: الکاظمی همچنان بر این آزادی و اختیار خود در انتخاب وزرای کشور و دفاع بدون دخالت هیچ فردی، اصرار دارد.

  المسعودی ادعا کرد که احزاب سیاسی شیعی همچنان بر سر انتخاب وزیر نفت و احزاب سنی بر سر انتخاب وزیر آموزش و پرورش اختلاف نظر جدی دارند.

این نماینده عراقی افزود که ائتلاف سائرون معتقد است که موفقیت دولت آتی در تحقق برنامه اش است نه تشکیل دولت و گرفتن رأی اعتماد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پشت پرده مذاکرات درباره ترکیب کابینه عراق از زبان نماینده «سائرون»

پشت پرده مذاکرات درباره ترکیب کابینه عراق از زبان نماینده «سائرون»