مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 اردیبهشت 1399 ساعت 03:162020-04-19سياسي

باید جریان روشنفکری شیرازه جامعه باشد/نیازمند تولید فکر


معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تربیت مدرس گفت: باید جریان روشنفکری شیرازه جامعه باشد که متأسفانه هنوز نتوانستیم آن را اجرا کنیم تا هدایت گری جامعه را بر عهده بگیرد زیرا نیازمند تولید فکر هستیم.

- محمد جواد ناطق معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تربیت مدرس در گفت وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس با اشاره به اینکه باید جریان روشنفکری شیرازه جامعه باشد، گفت: متأسفانه هنوز نتوانستیم آن را اجرا کنیم  تا هدایت گری جامعه را بر عهده گیرد زیرا نیازمند تولید فکر هستیم چراکه پایداری و پویایی جامعه باید از اندیشه نخبگان و دانشمندان به سطح اعلاء برسد.

*  در زمان مشروطه تولید فکر تاریخ مشروطه را رقم زد  وی افزود: در زمان مشروطه تولید فکر تاریخ مشروطه را رقم زد و بعد از آن انقلاب اسلامی در مواجه با پدیده غرب همچنان در حال دست و پنجه نرم کردن است زیرا تمام آثار غرب در خرده فرهنگ ها در جامعه مشاهده می شود.

* اکنون عصر مهندسی است و باید ارزش ها در جمهوری اسلامی تکرار شود ناطق تصریح کرد: اکنون عصر مهندسی است و باید ارزش ها در جمهوری اسلامی تکرار شود تا شعارغیر اصیل حذف شده و بعد از مدتی شعار اصیل جایگزین شود چرا که فرهنگ در همه زمینه ها و شئونات زندگی دخالت دارد زیرا سطح پیشرفت جامعه را تعیین می کند پس با افزایش فرهنگ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

باید جریان روشنفکری شیرازه جامعه باشد/نیازمند تولید فکر

باید جریان روشنفکری شیرازه جامعه باشد/نیازمند تولید فکر