مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 31 فروردین 1399 ساعت 08:002020-04-19اجتماعي

بیش از 90 درصد مدارس گلستان به «شاد» متصل شدند

بیش از 90 درصد مدارس گلستان به «شاد» متصل شدند

تاکنون بیش از 90 درصد مدارس به سامانه شبکه اجتماعی دانش آموزان «شاد» متصل شدند.

بیش از 50 درصد همکاران فرهنگی نیز در این سامانه ثبت نام کردند.

- ایسنا/گلستان مدیرکل آموزش وپرورش گلستان گفت: تاکنون بیش از 90 درصد مدارس به سامانه شبکه اجتماعی دانش آموزان شاد متصل شدند.

بیش از 50 درصد همکاران فرهنگی نیز در این سامانه ثبت نام کردند.

احسان گوهری راد در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: آموزش وپرورش برای تسهیل روند آموزش مجازی به مشارکت خانواده ها نیاز دارد.

وی افزود: خانواده ها با نصب نرم افزار شاد بر روی تلفن هوشمند خود این بستر را مهیا کنند تا ما بتوانیم از روز دوشنبه به صورت رسمی در این سامانه فعالیت آموزش مجازی خود را آغاز کنیم.

مدیرکل آموزش وپرورش گلستان با بیان اینکه داشتن تلفن همراه هوشمند یکی از ضروریات آموزش مجازی است، تصریح کرد: متأسفانه عده ای از والدین دانش آموزان تلفن همراه هوشمند ندارند که این امر، روند آموزشی را کند و با مشکل مواجه خواهد کرد.

گوهری راد بیان کرد: خانواده در صورتی که سیستم کامپیوتر داشته باشند هم می توانند با نصب این نرم افزار روی دستگاه خود به شاد متصل شوند.

وی گفت: برای دانش آموزان مناطق محروم که موبایل هوشمند و سیستم کامپیوتر ندارند، جزوات آموزشی آماده و برای آن ها ارسال می کنیم تا روند آموزشی آن ها Ø


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بیش از 90 درصد مدارس گلستان به «شاد» متصل شدند

بیش از 90 درصد مدارس گلستان به «شاد» متصل شدند