مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 29 فروردین 1399 ساعت 06:302020-04-17سياسي

اختلاف میان احزاب سُنی در پارلمان عراق


یک نماینده مستقل عراقی با بیان اینکه احزاب سُنی در پارلمان عراق به اختلاف برخوردند، گفت که احتمالا این اختلافات رأی اعتماد به کابینه جدید را با مشکل مواجه کند.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، باسم خشان نماینده پارلمان عراق ضمن اعلام اینکه فراکسیون های سُنی در پارلمان عراق بر سر انتخاب نماینده خود در کابینه جدید به اختلاف برخوردند، گفت که احتمالا این اختلافات بر سر راه تأیید کابینه جدید که مصطفی الکاظمی مأمور تشکیل آن است، مانع ایجاد کنند.

این نماینده عراقی در گفت و گو با وبگاه خبری المعلومه گفت: کابینه جدید با تعداد معینی که پیشتر بر سر آن توافق شده، میان فراکسیون های سیاسی تقسیم خواهد شد، در این صورت، سهم خواهی باری دیگر و بر خلاف خواسته مردم به میان خواهد آمد .

باسم خشان در ادامه گفت که اختلافی که در فرایند سیاسی روی خواهد داد، مربوط به نماینده احزاب سُنی است؛ بطوریکه این احزاب بر سر اینکه چه کسی در دولت جدید نماینده آنها باشد، درگیر خواهند شد.

این نماینده عراقی عنوان کرد که محمد الحلبوسی رییس پارلمان عراق، پس از آنکه به پست ریاست پارلمان دست یافت، برخی همراهان خود را از دست داد که این اختلاف می تواند مانعی بر سر راه رأی اعتماد به کابینه جدید باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اختلاف میان احزاب سُنی در پارلمان عراق

اختلاف میان احزاب سُنی در پارلمان عراق