مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 28 فروردین 1399 ساعت 09:202020-04-16سياسي

توزیع 100 هزار بسته افطاری بین اقشار کم بضاعت مشهد در ماه مبارک رمضان


مدیر دفتر نمایندگی آستان قدس در خراسان رضوی گفت: در راستای تحقق فرمایش رهبر معظم انقلاب برای مشارکت فعال در رزمایش «خدمت مؤمنانه»، آستان قدس رضوی تهیه و توزیع 100 هزار بسته افطاری را برای اقشار بی بضاعت حاشیه شهر مشهد در دستور کار قرار داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از آستان نیوز، امین بهنام، اظهار کرد: 100 هزار بسته افطاری برای استفاده خانواده‎های کم برخوردار حاشیه شهر مشهد در نظر گرفته شده است.

مدیر دفتر نمایندگی آستان قدس در خراسان رضوی با بیان اینکه هر سبد برای مصرف یک هفته هر خانوار دیده شده، ادامه داد: این بسته ها شامل اقلامی چون شیر پاستوریزه، خرما، پنیر، حلوا ارده و نشاسته برای استفاده در وعده افطار خانواده های تحت پوشش طرح است.

به گفته وی، مراحل تهیه و تأمین مواد غذایی از 27 فروردین ماه آغاز شده و پس از آماده‎سازی بسته ها تا آستانه ماه مبارک رمضان توسط کانون های خادمیاری محله ای توزیع می شود.

یادآور می شود، آستان قدس رضوی در طرح حمایتی دیگری ویژه ماه مبارک رمضان، آماده سازی 50 هزار بسته مواد غذایی را برای مصرف در وعده سحری نیازمندان مشهدی در دست اقدام دارد.

پیش از این نیز در دو طرح مناسبتی توسط این مجموعه، 50 هزار بسته کمک‎معیشتی شامل مواد غذایی و لوازم بهداشتی در میان خانواده های نیازمند حاشیه شهر ت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توزیع 100 هزار بسته افطاری بین اقشار کم بضاعت مشهد در ماه مبارک رمضان

توزیع 100 هزار بسته افطاری بین اقشار کم بضاعت مشهد در ماه مبارک رمضان