مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 26 فروردین 1399 ساعت 05:302020-04-14اقتصادي

درخواست دانشجویان از وزیر دادگستری برای نظارت بر بازار و جلوگیری از افزایش قیمت ها


اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان طی نامه ای به وزیر دادگستری خواستار نظارت بر بازار و جلوگیری از افزایش قیمت اقلام مصرفی مردم شد.

- به گزارش حوزه تشکل های دانشگاهی خبرگزاری فارس، اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان طی نامه ای به سید علیرضا آوایی وزیر دادگستری خواستار نظارت بر بازار و جلوگیری از افزایش قیمت اقلام مصرفی مردم شد.

متن این نامه به شرح زیر است: بسمه تعالی جناب آقای سید علیرضا آوایی وزیر محترم وزارت دادگستری با سلام و احترام؛ همانطور که مستحضرید، نزدیک به 2 ماه است که مردم عزیز کشورمان همانند مردم سایر ملت های جهان درگیر بیماری کرونا شده اند و مشکلات عدیده ای در زمینه های سلامت، معیشت، اقتصاد، آموزش و دیگر موارد برای ایشان پیش آمده است.

متاسفانه بی تدبیری های عوامل اجرایی در سال های اخیر باعث ایجاد مشکلات اقتصادی، افزایش قیمت اجناس و اقلام مصرفی و در نهایت کاهش قدرت خرید در اقشار کم درآمد جامعه شده.

جنابعالی مطلع هستید که در این اوضاع شیوع بیماری اکثر مردم خانه نشین شده و درآمدی برای گذران امورات زندگی نداشته یا بسیار اندک شده است.

  باید خدمتتان عرض نماییم که در این شرایط و البته در آستانه ماه مبارک رمضان که طبیعتا تقاضا در اقلام مصرفی غذایی از جمله برنج، گوشت و دیگر موارد افزاش قابل توجه خواهد داشت، با رصد جامع


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

درخواست دانشجویان از وزیر دادگستری برای نظارت بر بازار و جلوگیری از افزایش قیمت ها

درخواست دانشجویان از وزیر دادگستری برای نظارت بر بازار و جلوگیری از افزایش قیمت ها