مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 26 فروردین 1399 ساعت 05:102020-04-14بين الملل

دولت لیبی 8 شهر را از نیروهای خلیفه حفتر پس گرفت


نیروهای دولت وفاق ملی لیبی شامگاه دوشنبه از باز پس گیری هشت شهر در غرب طرابلس، پایتخت این کشور که تحت کنترل نیروهای موسوم به ارتش ملی لیبی به فرماندهی خلیفه حفتر بودند، - نیروهای دولت وفاق ملی لیبی شامگاه دوشنبه از باز پس گیری هشت شهر در غرب طرابلس، پایتخت این کشور که تحت کنترل نیروهای موسوم به "ارتش ملی لیبی" به فرماندهی خلیفه حفتر بودند، خبر دادند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقه ای القدس العربی، محمد قنونو، سخنگوی نیروهای دولت وفاق ملی لیبی در اظهاراتی گفت، این نیروها بر شهرهای صبراته، صرمان، العجیلات، الجمیل، رقدالین و زلطن، الجمیل و العسه در غرب طرابلس مسلط شد و پیشروی خود را برای باز پس گیری دیگر مناطق ادامه می دهند.

تصرف این شهرها به معنای آن است که نیروهای دولت وفاق ملی سیطره خود را بر کل مسیر امتداد یافته از مرزهای تونس در غرب تا منطقه ابوقرین در شرق بسط داده اند.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دولت لیبی 8 شهر را از نیروهای خلیفه حفتر پس گرفت

دولت لیبی 8 شهر را از نیروهای خلیفه حفتر پس گرفت