مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 21 فروردین 1399 ساعت 03:302020-04-09دانش

تجربه کلاس های آنلاین در درون پساکرونا می تواند ادامه پیدا کند/ تدریس مجازی 90 درصد دروس تئوری به شریفی ها


به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمود فتوحی رییس دانشگاه صنعتی شریف در برنامه رادیویی صبح و گفتگو با بیان اینکه شیوع بیماری کرونا تحولات بسیار زیادی در حوزه های مختلف از جمله اقتصاد کشور ها ایجاد کرده است گفت: - رییس دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به تدریس مجازی بیش از 90 درصد دروس تئوری به دانشجویان این دانشگاه گفت: تجربه این کار در دوران پساکرونا نیز می تواند ادامه پیدا کند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمود فتوحی رییس دانشگاه صنعتی شریف در برنامه رادیویی صبح و گفتگو با بیان اینکه شیوع بیماری کرونا تحولات بسیار زیادی در حوزه های مختلف از جمله اقتصاد کشور ها ایجاد کرده است گفت: گرچه اقدامات خوبی در راستای تحول کسب و کار های آموزشی و اینترنتی از قبل انجام شده بود، اما آن نیروی محرک لازم برای استفاده از این پتانسیل تا به حال وجود نداشت.

رییس دانشگاه صنعتی شریف افزود: امروز شرایطی ایجاد شده که باید به سمت برگزاری دوره ها و کلاس های مجازی حرکت کنیم و البته تجربه این کار در دوران پساکرونا نیز می تواند ادامه پیدا کند.

فتوحی با اشاره به گسترش زیرساخت های اولیه برای برگزاری کلاس های مجازی در دانشگاه صنعتی شریف بیان کرد: ما حتی اگر مجبور باشیم ترم را با همین آموزش های مجازی به پایان برسانیم قطعاً این آم


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تجربه کلاس های آنلاین در درون پساکرونا می تواند ادامه پیدا کند/ تدریس مجازی 90 درصد دروس تئوری به شریفی ها

تجربه کلاس های آنلاین در درون پساکرونا می تواند ادامه پیدا کند/ تدریس مجازی 90 درصد دروس تئوری به شریفی ها