مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 فروردین 1399 ساعت 03:252020-04-08سياسي

مسئولان اجرایی به جوان گرایی در امور اداره کشور توجه جدی داشته باشند


نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری گفت: مسئولان اجرایی به جوان گرایی در اداره امور کشور توجه جدی داشته باشند.

- ایسنا/آذربایجان غربی نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری گفت: مسئولان اجرایی به جوان گرایی در اداره امور کشور توجه جدی داشته باشند.

حجت الاسلام جواد مجتهد شبستری در گفت وگو با ایسنا ضمن تبریک هفته جوان افزود: مسئولان اجرایی کشور از ظرفیت جوانان در امر اجرایی بیشتر استفاده کرده و به جوان گرایی توجه جدی داشته باشند.

وی با بیان اینکه جوانان ظرفیتهای بالایی درکارهای اجرایی وعملیاتی دارند، تصریح کرد: به صورت عینی ثابت شده که هرجا جوانان ورود کرده اند توفیق و پیشرفت های زیادی حاصل شده است.

نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس،خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه باید در کنار افراد باسابقه به جوانان در امر مدیریت نیز بها و میدان داد، خاطرنشان کرد: جوانان به دلیل آمادگی بالا، انرژی ونشاط می توانند کارکرد مفیدی برای کشور داشته باشند.

حجت الاسلام مجتهد شبستری بابیان اینکه جوانان باید با توکل به خدا و با تقویت روحیه جهادی و انقلابی حضور موفقی در جامعه داشته باشند، یاد آور شد: جوانان با داشتن فکر و ایده های به روز می توانند نیروی محرکه جامعه باشند و مشکلات کشور را حل کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مسئولان اجرایی به جوان گرایی در امور اداره کشور توجه جدی داشته باشند

مسئولان اجرایی به جوان گرایی در امور اداره کشور توجه جدی داشته باشند