مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 فروردین 1399 ساعت 06:502020-04-07اقتصادي

«کرونا» مصرف آب را در کرمانشاه را افزایش داد/ ماموران کنتورخوان به درب منازل مراجعه نمی کنند


مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه با اشاره به مصرف بالای آب با شیوع ویروس کرونا، گفت: اگر مردم مصرف آب را به همین منوال انجام دهند هیچ بعید نیست که علاوه بر افت فشار، - علی حسین مرادی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه در خصوص قرائت کنتور آب  توسط ماموران، اظهار داشت: دستورات رییس جمهور در خصوص وصول و پرداخت آب بها تا اردیبهشت ماه بود، ولی متاسفانه اکثر همشهریان فکر کردن منظور قرائت کنتور است.

وی ادامه داد: همکاران طی 2 روز اقدام به قرائت کنتور کردند، ولی باتوجه به اعتراضات شهروندان مدیرعامل دستور قطع قرائت را دادند و قرائت فعلا تا زمانی که دستور مجدد داده شود، کنسل شده است.

مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه از شهروندان خواست، در صورت برخورد  با ماموران قرائت کنتور   با 122 حوادث و اتفاقات و یا روابط عمومی آب و فاضلاب تماس بگیرند، سریع پیگیری می کنیم، البته فکر نمی کنیم چنین موضوعی دیگر پیش بیاید.

وی با اشاره به مصرف بالای آب با شیوع ویروس کرونا، تصریح کرد:  مصرف آب کرمانشاه در اسفندماه مصرف تیرماه را داشته است.

مرادی در توضیح افت فشار آب در برخی از ممحله های کرمانشاه، افزود: در محله های ظفر و نوکان بحث افت فشار از ساعت 8 شب به بعد را داشتیم که علت آن کنترل مخازن آب برای آبگیری روز ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

«کرونا» مصرف آب را در کرمانشاه را افزایش داد/ ماموران کنتورخوان به درب منازل مراجعه نمی کنند

«کرونا» مصرف آب را در کرمانشاه را افزایش داد/ ماموران کنتورخوان به درب منازل مراجعه نمی کنند