مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 فروردین 1399 ساعت 13:062020-04-06سياسي

500 واحد صنفی متخلف در شادگان پلمب شدند


به گزارش ایرنا سعید حاجیان دوشنبه در جلسه ستاد کرونا شادگان اظهار داشت:متخلفان فک پلمب برابر دستور العمل ستاد مقابله با کرونا به مراجع قضایی معرفی و با آنها برخورد جدی می شود.

فرماندار شادگان اظهار داشت:به رغم اطلاع رسانی و تذکرهای قبلی به واحدهای صنفی در خصوص توجه به طرح فاصله گذاری اجتماعی متاسفانه برخی نسبت به هشدارها و رعایت دستورالعمل های صادر شده توجه نمی کنند که از ادامه فعالیت آنها جلوگیری شد.

حاجیان ضمن قدردانی از تلاش جبهه سلامت در شادگان گفت: کادر پزشکان ،پرستاران و درمانی و کارکنان بیمارستان شهید معرفی زاده شادگان و طالقانی آبادان فداکارانه در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا در حال خدمت رسانی به مردم هستند و سختی کار این عزیزان برهیچ کس پوشیده نیست.

فرماندار شادگان با اشاره به محدودیت های اعمال شده در این شهرستان اظهار داشت:نظارت های مستمر و محدودیت های اعمال شده در کنترل ورودی و خروجی های شهرستان با جدیت بیشتر ادامه خواهد داشت.

به دلیل شیوع ویروس کرونا به دستور ستاد ملی مقابله با کرونا، بر اساس پروتکل تعطیلی اصناف برای جلوگیری از تردد مردم در بازار و مقابله با انتشار این ویروس، تمامی اصناف غیرضروری به غیر از عرضه کنندگان مواد غذایی تا اطلاع ثانوی باید تعطیل باشند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

500 واحد صنفی متخلف در شادگان پلمب شدند

500 واحد صنفی متخلف در شادگان پلمب شدند