مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 فروردین 1399 ساعت 04:102020-04-06سياسي

بانوان مریانجی «ماسک» تولید می کنند

بانوان مریانجی «ماسک» تولید می کنند

مدیر کانون فرهنگی هنری امام صادق(علیه السلام) شهر مریانج همدان از فعالیت 20 بانوی عضو این کانون برای تهیه ماسک، گان و کاورهای بهداشتی مورد نیاز بیمارستان ها خبر داد.

- ایسنا/همدان مدیر کانون فرهنگی هنری امام صادق(علیه السلام) شهر مریانج همدان از فعالیت 20 بانوی عضو این کانون برای تهیه ماسک، گان و کاورهای بهداشتی مورد نیاز بیمارستان ها خبر داد.

حسن مظاهری در گفت وگو با ایسنا، در توضیح این خبر بیان کرد: 20 نفر از بانوان عضو کانون فرهنگی هنری امام صادق(علیه السلام) شهر مریانج در مسجد جامع این شهر در حال تولید ماسک، گان و کاورهای بهداشتی مورد نیاز بیمارستان ها هستند.

وی با بیان اینکه کروناویروس این مهمان ناخوانده، تلنگری بود که شاهد ازخودگذشتگی، فداکاری و وحدت مردم و تلاش برای شکست ویروس باشیم، تصریح کرد: بانوان عضو کانون امام صادق(علیه السلام) با اقدامی جهادی با آوردن چرخ های خیاطی خود از منازل به فضای کانون و راه اندازی کارگاه خیاطی از چهارم فروردین ماه، خالصانه، عاشقانه و بدون هیچ چشم داشتی در حال تولید ماسک، گان و کاورهای مورد استفاده برای درگذشتگان هستند تا همگام با دیگر مردم گامی برای شکست کروناویروس در کشور بردارند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بانوان مریانجی «ماسک» تولید می کنند

بانوان مریانجی «ماسک» تولید می کنند