مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 17 فروردین 1399 ساعت 03:502020-04-05اجتماعي

820 واحد تخریبی قطور خوی آواربرداری شد


مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان غربی از آواربرداری 820 واحد مسکونی خوی زلزله زده در منطقه قطور خوی خبر داد.

- امیرعباس جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین اقدامات در مناطق زلزله زده خوی اظهارکرد: تاکنون عملیات آواربرداری 820 واحد مسکونی زلزله زده قطور انجام شده و اجرای عملیات در باقی واحدهای تخریبی در حال اجراست.

وی با اشاره به حضور مستمر 30 اکیپ کارشناسی این نهاد در منطقه زلزله زده قطور برای بررسی وضعیت واحدهای مسکونی ادامه داد: هم اکنون عملیات آواربرداری با کمک 770 دستگاه ماشین آلات دستگاه های خدمات رسان از جمله شهرداری ها، دهیاری ها و بنیاد مسکن انجام شده شده و هم اکنون نیز ادامه دارد.

جعفری با بیان اینکه ارزیابی مساکن روستایی این منطقه به اتمام رسیده و کار صدور پروانه ساخت آغاز شده است، عنوان کرد: تسهیلات مقاوم سازی و بهسازی مسکن های روستایی 400 میلیون ریال است که با کارمزد پنج درصد و بازپرداخت 15 ساله پرداخت می شود.

مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان غربی با اشاره به تهیه سرویس های بهداشتی در روستاهای زلزله زده گفت: با کمک ستاد فرمان امام (ره) و خیرین ضمن تهیه سرویس های بهداشتی به روستاهای که بیشترین خسارت را دیدند مقرر شد دولت کمک بلاعوض برای بازسازی در این مناطق نیز اعطا کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

820 واحد تخریبی قطور خوی آواربرداری شد

820 واحد تخریبی قطور خوی آواربرداری شد