مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 فروردین 1399 ساعت 15:162020-04-04اقتصادي

آمار تب سنجی در ورودی آستارا به 94 هزار و 760 نفر رسید


حسن رستم زاد روز شنبه در فرمانداری آستارا اظهار کرد: عوامل هلال احمر و سایر دستگاه ها در گردنه حیران مستقر هستند و ظرف مدت یاد شده 23 نفر به علت تب بالا به مرکز درمانی حیران منتقل شده اند.

وی افزود: شهروندان آستارا نیز هنگام خروج یا ورود به استان گیلان تب سنجی می شوند و روزانه به صورت میانگین از ورود 500 دستگاه خودرو پلاک غیر گیلان به این استان جلوگیری می شود.

وی ادامه داد: طرح فاصله گذاری اجتماعی تا 22 فروردین ماه ادامه دارد و مردم همچنان با خانه نشینی و خودمراقبتی، مسئولان را در مهار بیماری کرونا یاری کنند.

ویروس کرونا جزو خانواده بزرگی از ویروس ها است که از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری سارس را شامل می شود و در معمولی ترین حالت، باعث سرماخوردگی می شود اما در مواردی باعث سندروم حاد تنفسی یا همان سارس می شود که نشانه های ابتلا به آن تب، سرفه و تنگی نفس است.

این ویروس که شیوع آن از اواخر دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در چین شروع شد، علاوه بر 30 استان و منطقه چین، به بیش از 190 کشور از جمله آمریکا، استرالیا، تایلند، مالزی، کره جنوبی، ژاپن، کانادا، سوئد، اسپانیا، فرانسه، امارات متحده عربی و ایران نیز سرایت کرده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آمار تب سنجی در ورودی آستارا به 94 هزار و 760 نفر رسید

آمار تب سنجی در ورودی آستارا به 94 هزار و 760 نفر رسید