مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 فروردین 1399 ساعت 11:302020-04-04حوادث

غربالگری بیش از 21 میلیون نفر در تعطیلات نوروز توسط هلال احمر


رییس سازمان امداد و نجات با اشاره به پایان غربالگری و تب سنجی مسافران نوروزی، گفت: از 27 اسفند سال گذشته تا 14 فروردین سال جاری به بیش از 21 میلیون نفر خدمات غربالگری و تب سنجی ارائه شد.

- به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، مرتضی سلیمی رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به پایان عملیات غربالگری و تب سنجی مسافران نوروزی در ورودی و خروجی استان ها، گفت: از 27 اسفند سال گذشته تا ساعت 16 روز 14 فروردین 99، به 21 میلیون و 640 هزار و 861 نفر خدمات غربالگری و تب سنجی ارائه شد.

وی افزود: در این طرح نیروهای عملیاتی هلال احمر براساس وضعیت استان ها در بیش از 851 پست موقت در ورودی و خروجی شهرها، ایستگاه قطار و فرودگاه ها برای کنترل مسافرین و شناسایی افراد مشکوک به کرونا فعالیت کردند.

رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به اجرای طرح غربالگری و تب سنجی از 27 اسفندماه به طور ویژه در 13 استان کشور که در ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا مصوب شده بود، اضافه کرد: با استقرار 394 پست موقت که در هر پست 4 نفر نیروی آموزش دیده از نجاتگران، اعضای جوانان و داوطلبان جمعیت هلال احمر به صورت شبانه روزی تا پایان روز 14 فروردین اقدام به بررسی سلامت مسافرین و ارجاع افراد مورد نیاز به درمان، به نیروهای بهداشت و درمان شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

غربالگری بیش از 21 میلیون نفر در تعطیلات نوروز توسط هلال احمر

غربالگری بیش از 21 میلیون نفر در تعطیلات نوروز توسط هلال احمر