مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 فروردین 1399 ساعت 08:302020-04-04اجتماعي

اعمال جریمه تردد سفرهای غیرضروری تا 23 فروردین ادامه دارد


رییس پلیس راهور استان اصفهان از اعمال جریمه های سنگین و توقیف خودرو برای سفرهای غیرضروری در این استان تا 23 فرودین ماه خبر داد.

- سرهنگ محمدرضا محمدی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به شیوع بیماری کرونا کووید 19 در استان اصفهان اظهار داشت: اعمال طرح زوج و فرد از در منازل و جریمه های 500 هزارتومانی برای سفرهای غیرضروری تا 23 فروردین ماه ادامه دارد.

وی افزود: مراکز تعویض پلاک و آموزشگاه های رانندگی تا 23 فروردین ماه تعطیل خواهد بود.

پارک خودروها در حاشیه رودخانه کماکان ممنوع است رییس پلیس راهور استان اصفهان با اشاره به اینکه پارک خودروها در حاشیه رودخانه کماکان ممنوع است، تصریح کرد: برای حفظ سلامت شهروندان تردد خودرو در شهر با محدودیت همراه شده است و طرح زوج و فرد اعمال شده تا پایان مصوبه ستاد مبارزه با کرونا استان برقرار است و کادر درمانی از جمله پزشکان و پرستاران شامل این محدودیت نیستند.

وی بیان داشت: وضعیت تصادفات فوتی از ابتدای طرح نوروزی تا پایان سیزدهم فروردین ماه بدون تغییر بوده و تصادفات جرحی با 39 درصد و تصادفات خسارتی هم با 60 درصد کاهش همراه بوده است.

جریمه 97 هزار و 506 خودرو تا 13 فروردین ماه در اصفهان سرهنگ محمدی با بیان اینکه تا سیزدهم فروردین ماه با اعمال قانون زوج و فرد تعداد 97 هزار و 506 خودرو جریمه شدند، اظهار د


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اعمال جریمه تردد سفرهای غیرضروری تا 23 فروردین ادامه دارد

اعمال جریمه تردد سفرهای غیرضروری تا 23 فروردین ادامه دارد