مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 فروردین 1399 ساعت 06:362020-04-04سياسي

آغاز فعالیت قرارگاه مقابله با تغییر کاربری اراضی در ساوجبلاغ


رییس دادگستری شهرستان ساوجبلاغ از آغاز فعالیت قرارگاه مقابله با تغییر کاربری اراضی کشاورزی و ملی در این شهرستان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، احمد نوروزی با اشاره به اراده جدی دستگاه قضایی استان البرز برای مقابله با تغییر کاربری اراضی زراعی، گفت: در راستای اجرای طرح تحول قوه قضاییه و دستورات آیت الله رییسی و تأکیدات رییس کل دادگستری استان البرز در زمینه تغییر کاربری اراضی زراعی، باغ ها و تعرض به اراضی ملی، دادگستری شهرستان با تشکیل قرارگاه ویژه متشکل از ادارات مسئول فعالیت خود را آغاز کرده است.

وی با تاکید بر برخورد بدون اغماض با هرگونه تخلف و کم کاری در زمینه مقابله با تغییر کاربری اراضی زراعی، افزود: امیدواریم با همکاری مدیریت جهاد کشاورزی و سایر دست اندرکاران و با فعالیت های کارشناسانه و اتخاذ تدابیر لازم ریشه این نوع از جرایم در شهرستان خشکانده شود.

رییس دادگستری شهرستان ساوجبلاغ اضافه کرد: از تمامی کارکنان جهاد کشاورزی که یکی از ارگان های پرتلاش هستند انتظار داریم به نحو احسن و با روحیه جهادی که از پیشنه های این اداره است به وظایف ذاتی و قانونی خود عمل کنند و اجازه ندهند افراد سودجو با استفاده از برخی کوتاهی ها به فکر کسب منافع مالی کلان با آسیب به منابع ملی باشند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آغاز فعالیت قرارگاه مقابله با تغییر کاربری اراضی در ساوجبلاغ

آغاز فعالیت قرارگاه مقابله با تغییر کاربری اراضی در ساوجبلاغ