مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 فروردین 1399 ساعت 06:302020-04-04پزشكي

پاسخگوی شماره 4030 باشید/ غربالگری بیش از یک میلیون و 700 هزار کرمانشاهی در طرح مقابله با کرونا


مدیر گروه کنترل بیماری های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: از جمعیت یک میلیون و 813 هزار و 370 نفری استان تاکنون یک میلیون و 704 هزار نفر در طرح مقابله با کرونا ویروس غربالگری تلفنی شده اند.

- سارا شاه آبادی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه با تاکید بر اهمیت مسئله بیماریابی و درمان سریع بیماران در حوزه بهداشت، اظهار داشت: از 29 اسفندماه غربالگری افراد و خانوار ها را از نظر علائم کرونا ویروس در استان شروع کرده ایم و همچنان ادامه دارد.

وی در خصوص آخرین وضعیت غربالگری استان کرمانشاه، افزود: از جمعیت یک میلیون و 813 هزار و 370 نفری استان تاکنون به کمک بهورزان و مراقبان سلامت پرسش نامه غربالگری برای یک میلیون و 704 هزار نفر پر شده است.

مدیر گروه کنترل بیماری های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ادامه داد: این تعداد افراد کسانی هستند که آموزش و توصیه های لازم را گرفته و  اگر علائمی داشته اند در صورت لازم به مراکز 16 ساعته معرفی شده اند و وضعیت آن ها را پیگیر هستند.

وی از همشهریان خواست حتما پاسخگوی شماره تماس 4030 باشند و گفت: با دقت و وسواس خاصی این بیماریابی را انجام می دهیم، از این رو همکاران حوزه بهداشت تعطیلی ندارند چون زمان برای ما مهم است تا اگر کسی مبتلا به کوید 19 مثبت است اطرافیان خود را مبتلا نکند و درمان


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پاسخگوی شماره 4030 باشید/ غربالگری بیش از یک میلیون و 700 هزار کرمانشاهی در طرح مقابله با کرونا

پاسخگوی شماره 4030 باشید/ غربالگری بیش از یک میلیون و 700 هزار کرمانشاهی در طرح مقابله با کرونا