مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 فروردین 1399 ساعت 14:502020-04-01اقتصادي

بیش از 90 درصد خودروهای همدانی ها در خانه ماند


رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان همدان با تأکید براینکه امروز روز بسیار خوبی درمعابر استان بوده است، گفت: در روز طبیعت امسال بیش از 90 درصد خودروهای همدانی ها در خانه ماند که جای تشکر از مردم دارد.

- سرهنگ علی فکری در گفت وگو با ایسنا، اظهارکرد: با وجود اعمال محدودیت های شدید در معابر شهری خوشبختانه همکاری خوبی از سوی مردم صورت گرفت و مقاومت و اعتراضی در این زمینه شکل نگرفت.

وی با بیان اینکه معابر شهری استان همدان در روز 13 فروردین امسال بسیارخلوت بود، تصریح کرد: 12 مورد قبض جریمه 500 هزار تومانی برای خودروهای متخلف و غیربومی که توجهی به قانون نداشتند، صادر شد به طوریکه دو خودرو در نهاوند، دو مورد در ملایر، یک مورد در فامنین و شش مورد در همدان جریمه شدند.

وی ادامه داد: این خودروها به معابری که محدودیت داشته، وارد شده و به ایست پلیس توجه نکردند که در نهایت ضمن اعمال قانون از شهر خارج شدند.

فکری افزود: در تمامی محورهای متنهی به نقاط گردشگری و پارک ها و تفرجگاه ها ترافیک بسیار سبک بود به طوریکه در جاده حیدره و امامزاده محسن(ع) ترافیک بسیار سبک بوده و فقط افراد بومی تردد داشتند.

رییس پلیس راهور همدان خاطرنشان کرد: در محور سد اکباتان، گنجنامه و بلوار ارم ترددی وجود نداشت و تمامی پارک ها و تفرجگاه های همدان کاملا پاکسازی شده بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بیش از 90 درصد خودروهای همدانی ها در خانه ماند

بیش از 90 درصد خودروهای همدانی ها در خانه ماند