مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 8 فروردین 1399 ساعت 09:102020-03-27بين الملل

هشدار درباره جاسوسی سایبری به بهانه کرونا


ادوارد اسنودن افشاگر جاسوسی های سایبری دولت آمریکا از میلیاردها کاربر اینترنت هشدار داد که اقدامات کنترلی و نظارتی به بهانه مقابله با کرونا می تواند بسیار طولانی شود.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی نت، وی که با دست اندرکاران فستیوال فیلم مستند بین المللی کپنهاک به صورت ویدئو کنفرانس مصاحبه کرده، افزوده است که کنترل ها و نظارت های دولتی می تواند برای شناسایی افراد مبتلا به کرونا و کنترل رفت و آمدهای آنها آغاز شود، اما از این مساله فراتر برود.

وی در این مورد به اقدامات دولت آمریکا برای جاسوسی سایبری از مردم این کشور اشاره کرد و گفت: کاخ سفید در حال مذاکره با شرکت های فناوری مانند فیس بوک و گوگل برای جمع آوری داده های مربوط به موقعیت مکانی کاربران از طریق گوشی های هوشمند آنهاست تا بتواند جلوی شیوع بیشتر ویروس کرونا را بگیرد.

اگر چه این اقدام به مقامات بهداشتی کمک می کند تا ویروس مذکور را ردگیری کنند، اما به اشتراک گذاری چنین اطلاعاتی با دولت ها می تواند برای امنیت و حریم شخصی مردم خطرناک باشد.

به گفته اسنودن دولت ها می توانند دامنه دسترسی خود به اطلاعات شخصی مردم را طی این بحران گسترش دهند و از این طریق اقدامات افراد را بررسی و کنترل کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هشدار درباره جاسوسی سایبری به بهانه کرونا

هشدار درباره جاسوسی سایبری به بهانه کرونا