مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 فروردین 1399 ساعت 11:452020-03-26بين الملل

ترکیه عربستان سعودی را به پنهانکاری در خصوص ویروس کرونا متهم کرد


وزیر کشور ترکیه گفت که عربستان سعودی به هیچ کشوری از ابتلای عمره گزاران به ویروس کرونا خبر نداده بود.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، سلیمان صویلو وزیر کشور ترکیه امروز (پنجشنبه) در یک گفت و گوی تلویزیونی به شیوع کرونا در این کشور پرداخت و همزمان دولت سعودی را به پنهان کاری در خصوص شیوع کرونا میان عمره گذاران متهم کرد.

به نوشته خبرگزاری آناتولی ، صویلو در خصوص ثبت اولین مورد ابتلا به ویروس کرونا در میان عمره گزاران بازگشته از عربستان به ترکیه، گفت: دولت عربستان سعودی به ترکیه و دیگر کشورهای جهان از شیوع ویروس کرونا در میان عمره گزاران هیچ اطلاعی نداده بود .

وزیر کشور ترکیه در خصوص تدابیر اتخاذ شده برای مقابله با شیوع این بیماری نیز گفت که به محض اینکه اولین مورد ابتلا میان عمره گزاران به ثبت رسید، دولت نیز اقدامات لازم را آغاز کرد.

او تأکید کرد که بازارها به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد و در عوض قوانین محدود کننده زیادی اجرا می شود و افراد به هنگام ورود و خروج از از بازارها چک می شوند.

به گفته وزیر کشور ترکیه تا کنون 2433 نفر در این کشور به بیماری کووید-19 دچار شده و از این میان 59 نفر فوت کرده اند.

تا ظهر امروز (پنجشنبه) بیش از 486 هزار نفر در سرتاسر جهان به کرونا مبتلا شده و بیش از 22 هزار نفر جان خود را از دست داده اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ترکیه عربستان سعودی را به پنهانکاری در خصوص ویروس کرونا متهم کرد

ترکیه عربستان سعودی را به پنهانکاری در خصوص ویروس کرونا متهم کرد