مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 فروردین 1399 ساعت 14:552020-03-24ورزشي

می خواهیم برای وزنه برداری اصفهان پشتوانه سازی کنیم


رییس هیأت وزنه برداری استان اصفهان گفت: هدف ما برای سال 99 جذب جوانان و نوجوانان و کار کردن روی این رده سنی که پشتوانه ورزش استان هستند است.

- حمیدرضا فدوی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در اصفهان درخصوص عملکرد هیأت وزنه برداری اصفهان در سال 98 اظهار داشت: برخلاف سال های گذشته که هیچ مقام قهرمانی کسب نکرده بودیم، در سال 98 موفق به کسب 5 جام قهرمانی کشور شدیم؛ مسابقات استانی نیز در همه رده ها برگزار شد و در همه رده ها اعزام به مسابقات را داشتیم و در هر مسابقه ای موفق به کسب عنوان شدیم.

رییس هیأت وزنه برداری استان اصفهان افزود: در بخش بانوان در دو رده جوانان و بزرگسالان میزبان مسابقات قهرمانی کشور بودیم و در دومین سال برگزاری مسابقات قهرمانی وزنه برداری بانوان توانستیم میزبان حدود 300 نفر شرکت کننده و کادر فنی باشیم؛ همچنین اقدامات زیربنایی خوبی مانند تعمیرات سالن ها نیز در سال 98 صورت گرفت.

وی ادامه داد: تمامی چشم اندازهایی که برای سال 98 داشتیم در این سال عملی شد و تنها اقداماتی که برای یک ماه اخیر برنامه ریزی شده بود به دلیل مشکلات ناشی از شیوع بیماری کرونا و تعطیلی سالن ها و باشگاه های ورزشی عملی نشده و نیمه تمام ماندند.

فدوی درخصوص مقام های کسب شده توسط وزنه برداران استان در سال 98 عنوان کرد: نقطه قوت ما در سال 98 شرکت در مسابق


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

می خواهیم برای وزنه برداری اصفهان پشتوانه سازی کنیم

می خواهیم برای وزنه برداری اصفهان پشتوانه سازی کنیم