مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 3 فروردین 1399 ساعت 04:552020-03-22سياسي

دستگاه های اقتصادی باظرفیت های موجود درحوزه تولید تحول ایجاد کنند


رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان گفت: دستگاه های اقتصادی مؤظف هستند از ظرفیت های ایجاد شده برای رونق و افزایش تولید استفاده و تحولی اساسی در این زمینه به وجود بیاورند.

- به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان، بهرام نصراللهی زاده اظهار داشت: مقام معظم رهبری در فرمایشات نوروزی خود به اقدامات صورت گرفته در سال 98 اشاره و عنوان کردند که اقدامات خوبی در عرصه تولید انجام شده و انتظار می رود از مجموعه این اقدامات در سال 99 بهره برداری مطلوبی صورت پذیرد و به نوعی جهش و پیشرفت در عرصه تولید منجر شود.

وی با اشاره به سال 98 به عنوان سال رونق تولید، افزود: در سال 98 اقدامات خوبی برای تامین زیرساخت های حوزه تولید در سراسر کشور و از جمله استان کردستان صورت گرفت.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان با اشاره به اینکه تولید، رونق تولید و در مرحله ای بالاتر جهش تولید مستلزم وجود زیرساخت ها و شرایط مقدماتی و اولیه است، ادامه داد: بدیهی است که وجود واحدهای تولیدی، وجود زیرساخت هایی همچون تامین انرژی و مواد اولیه و وجود نیروی انسانی کارآمد و مفید و همچنین کیفیت بالای محصولات و بازاریابی مناسب در داخل و خارج از کشور سبب گسترش و رونق تولید خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دستگاه های اقتصادی باظرفیت های موجود درحوزه تولید تحول ایجاد کنند

دستگاه های اقتصادی باظرفیت های موجود درحوزه تولید تحول ایجاد کنند